İnsan neden çadır kurmak için aracın tavanına çıkar ki? diye hiç kendinize sordunuz mu?

 

Eğer ARB araç üstü çadırı bir şekilde görüp içine baktıysanız bu sorunuzu hemen kafanızdan atacağınız kesin.

Çünkü; eğer gece dışarıda kalmak istiyor ama kendinizi korumasız hissediyorsanız, araç üstü çadır ile hem bu hissiyatınızdan kurtulmak, hem de güvende hissetmek için bir çok nedeniniz olur.

Akordeon yapısıyla üç hamlede rahatça kurulan ARB araç üstü çadır ile ister çölde, ister dağ başında, ister sahilde, ister günlerce sürecek offroad sırasında ya da doğa sporları esnasında keyifle ve sakince dinlenme imkanı bulacağınıza hiç şüphe yok.

 

ARB araç üstü çadırlarının üretilme nedeni; Avustralya’nın, dünyadaki en vahşi ve zehirli yaşayan hayvan ve böcekleri ile dolu olan Simpson çölünde, yaşam ile ölüm arasındaki ince çizgide, gece daha güvenli bir ortamda uyumak için ortaya çıkan ihtiyaç aslında.

 

Çok sağlam ve su geçirmeyen, teknolojik ve bir o kadar da hafif iki ayrı özellikte kumaş ile üretilmiş ARB araç üstü çadırın tüm pencere havalandırmaları yine böcek, sinek için özel korumalı fileli. Açılabilir özel fermuarlı pencerelerin önlerinde özel güneş gölgelikleri ve gölgelikler için metal ayaklar bulunuyor. ARB araç üstü çadırın tabanında bulunan özel korumalı, çarşaflı sünger yatak; çadır kapalıyken ikiye katlı biçimde kapalı dururken; çadır açıldığında hemen yatmak için hazır oluyor. Ayrıca çadırın içindeki bu yatak; dünya pazarında araç üstü çadırlarda en geniş yatma kapasitesine sahip.

 

 

ARB araç üstü çadır kullanılmadığında üzerine fermuarlanan, su geçirmez özel kılıf ile 35cm yükseklikte bir portbagajı andıran araç üstü çadır; açıldığında doğadaki eviniz oluyor.Çadır kapalıyken kullanılan özel kılıf; şişme botların üretiminde kullanılan malzemeye yakın polyester elyaf içeren özel bir malzemeden üretiliyor.ARB Simpson 3 Araç Üstü Çadır Nasıl Açılır?Çadırı açmak için 3 hareket yeterli…

 

İlk Hareket Dış Kılıfı Çıkarmak:

Çadırınız kapalıyken onu koruyan dış kılıfın fermuarını açarak sıyırıp alın.

İkinci Hareket Merdiveni Açmak:

En üstte iç içe geçmiş bir şekilde kapalı duran merdiveni dışarı çekin. Bu merdiven çadırınıza çıkmanızı sağlayacak hem de açılan kısmın altına destek olacak olacak.

Üçüncü Hareket Merdiveni Aşağıya Doğru Çekmek:

Merdivenin dışarı doğru çektiğiniz kısmına, aşağı doğru asılıp kuvvet uygulayarak, ikiye katlanmış çadırınızın üst kısmını açabilirsiniz.

Bu üç pratik adımla doğadaki eviniz tam anlamıyla hazır.

Mevsimine göre pencerelerinizin gölgelik veya yağmurluklarını ayarlamak sizin keyfinize kalır.

Desteklerin velcro cırtlarını sağlamlaştırdıktan sonra, güvenli ve bir o kadar da zevkli eviniz hazır…

ARB Simpson 3 Araç Üstü Çadır Nasıl kapanır?

Çadırı kurmak kadar kapamak da oldukça basit. Çadırınızı açarken izlediğiniz tüm işlemleri tersten yaparak çok kısa bir sürede araç üstü çadırınızı kapatmış olursunuz.

 

İlave Odalar Ekleyebilirsiniz:

Son birkaç senedir, araç üstü çadırınızın yerde kalan kısmına tente odası ve hatta ister kalabileceğiniz, isterseniz soyunup giyinebileceğiniz; zemini, tavanı ve dört tarafı kapalı ikinci bir odacık ekleyebilirsiniz.

 

Awning adı verilen bu odacık sineklikli pencereleri ile tam bir keyif alanı.

ARB Çadır

İster kimsenin aracınızın yanına gelemeyeceği, 4×4 aracınız ile ulaştığınız bir noktada, sonsuz bir kumsalda dalga sesleri ile güne uyanabilir veya yine bir dağın tepesinde kuş cıvıltıları içinde gözünüzü güne açarken, aracınızın tavanından doğayı seyre dalıp çadırınızın içinde kitabınızı okuyabilirsiniz.

 

 

ARB araç üstü çadır ile; her türlü seyahatte rahat ve güvenli yatağınız hazır olacaktır .

 

Tarkan YÜCEL

https://www.tarotostore.com/

2 Yorum. Yeni Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü