Sezen Aksu vukuatı..!!
“… adına açıklama yapan avukat Mikail Yılmaz, Aksu’nun şarkısında kamuoyunda infiale yol açabilecek tarzda Hz. Adem ve Hz. Havva hakkında aşağılayıcı ifadeler kullandığını ileri sürdü. Bu ifadelerle Aksu’nun dini kişilikleri itibarsızlaştırmayı hedeflediğini belirten Yılmaz, “Bu durum İslam dinine inananlar bakımından haklı bir öfke uyandırmıştır. Nitekim şüphelinin YouTube kanalında, Facebook sayfasında ve internet sitesinde birçok kişi tarafından şüpheliye karşı bir öfke oluşmuştur” dedi…”
Yahu islam alemindeki infial Adem ile Havva’nın aşağılanmasıyla tetikleniyordu da o kafalar o 45 çocuğa tecavüzde,üstelik Vikidipedi’nin sayfalarında bile yerini almışken o rezillik hangi “infialı” yaşıyor ve yaşatıyorlardı!!!
Küçücük çocuğunun güvenliğine sahip çıkamayan ve hatta tacizi tecavüzü ört bas etmeyi seçip ,bir kereden bir şey olmaz temalı bir adalet modeli çizildiğinde mölem mölem ufka bakan kuzu toplum ve o zihniyetin canı “islam” ına dokunulursa mı acıyor?!!!
Adem ile Havva ‘sına sahip çıktığı kadar kızına,oğluna,kadınına sahip çıkıyor mu bu zihniyet?Küçücük kızlar gelin oluyor be her gün!
Kadınlara şiddet olağan normal bir eyleme dönüşmüşken Adem ve Havva mı gündem?!
Hayvanlara tecavüz ediyorlar..!!!İnfial?!!!
Türkiye’de düşünce özgürlüğü olmadığı için,din adı altında aba altından sopa göstermek demek olan bu sözde “infial” yine bir baskılama,ötekileştirme,ayrıştırma ,korkutma,sindirme,susturma ve tabii ki her zaman olduğu gibi ülkeyi soyup soğana çevirirken, dikkati dağınık türk insanının aklını zamanını bambaşka bir yere çekip salağa yazmaktır.
Üzerinizden donunuzu alıyorlar !Hafif bir müzik ,loş bir oda ..sizi yavaş yavaş soyuyorlar.Tüm doğrularınız yanlışlarınız bu kadar karışmış ve birbirine girmişken ahlak değerlerinizi ‘dini ‘ ön plana çıkartarak uyuşturup bir güzel …!
Cahil yandaşlarını da din gazıyla üstünüze salıp sizleri birbirinize düşürüyorlar ; ahlakı unutturup dinle bölüp kaleyi içerden çökertiyorlar.
“Haklı bir öfke” desteğiyle siz birbirinizi kesip biçerken cebinizden paralarınızı,hayatlarınızdan tüm güzel ve doğru değerlerinizi çalıp çırpıyorlar.
Duygu fakiri vicdan yoksunu aç ve gözü dönmüş
acımasız ve vahşi ilkel bir toplum olun diye yırtınıyorlar..
Baktığınızı görün istemiyorlar!!!
Demet Demirkaya

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fill out this field
Fill out this field
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin.
You need to agree with the terms to proceed

Menü